Bij het ontwerpen van een bedrijfslogo komt meer kijken dan enkel het creëren van een mooi ontwerp. Een functioneel bedrijfslogo ontwerp wordt gekenmerkt door een simpel en onderscheidend design. Een design dat perfect aansluit bij de organisatie, de producten, diensten en het merk waar het voor staat. Een bedrijfslogo dient daarnaast uiteraard een goede eerste indruk bij de doelgroep achter te laten. Potentiële klanten kunnen een doeltreffend bedrijfslogo zodoende snel herkennen en eenvoudig onthouden.

Het design van een bedrijfslogo is pas effectief als het beeldmerk de boodschap van uw organisatie direct op de doelgroep kan overbrengen. Een druk ontwerp verbleekt juist de boodschap en de feitelijke bedrijfsidentiteit, waardoor de functionaliteit van het bedrijfslogo verloren gaat. Een effectief ontwerp van uw bedrijfslogo wordt daarnaast ook gekenmerkt door een tijdloos design. Hierdoor heeft het bedrijfslogo een langere levensduur en is uw beeldmerk over tientallen jaren nog steeds inzetbaar als de meest herkenbare grafische uiting van uw organisatie.

Een passend bedrijfslogo ontwerpen

Een logo behoort tot de visuele identiteit van uw organisatie. Uw onderneming wordt daarom ook beoordeeld op uw bedrijfslogo en de bijbehorende huisstijl. Een professioneel ontwerp van uw bedrijfslogo wekt vertrouwen onder uw doelgroep, waardoor potentiële klanten ook sneller over de streep worden getrokken. Een doeltreffend bedrijfslogo ontwikkelen vergt daarom de nodige kennis, ervaring en creativiteit. De grafische ontwerpers van Connexx Communications creëren unieke, betrouwbare en creatieve bedrijfslogo designs. Met een origineel ontwerp straalt u professionaliteit en vertrouwdheid uit. Door een juiste afstemming van alle elementen van het bedrijfslogo ontwerp wordt de visie, het doel en de boodschap van uw organisatie helder overgebracht op uw klanten.

Ontwerpen op maat

Door een inzicht te verkrijgen in uw wensen en verwachtingen kunnen wij een bepaalde ontwerpstijl en richting aanhouden, die naadloos aansluit op uw organisatie, huisstijl en imago. Belangrijke aandachtpunten zoals de gegevens over uw doelgroep en de gewenste uitstraling van uw bedrijf worden tijdens het eerste overleg behandeld. Connexx Communications begeleidt u daarnaast intensief gedurende de ontwerpfase, door bijvoorbeeld een ruime keuze aan logo stijlen en ontwerpen aan te bieden. Aan de hand van uw beoordeling kunnen wij het conceptontwerp en design verder uitwerken tot een krachtig eindresultaat. U beschikt zodoende over een creatief bedrijfslogo ontwerp dat stevig bijdraagt aan het versterken van uw identiteit en het winnen van vertrouwen van nieuwe klanten.

Connexx Communications is gespecialiseerd in het ontwerpen en vormgeven van professionele bedrijfslogo’s. Ons team van ervaren grafische ontwerpers combineert creatief talent met een klantgerichte werkwijze. Ook voor het ontwerp van bijvoorbeeld uw website, huisstijl, brochures en visitekaartjes bent u bij Connexx Communications aan het juiste adres.