Website beheer met een gebruiksvriendelijk CMS

Het CMS van Connexx is een professioneel en gebruiksvriendelijk Content Management System, waarmee u op eenvoudige wijze uw zakelijke website kunt onderhouden. Zowel website beheer als onderhoud van verschillende functionaliteiten kan geheel zelfstandig door uw organisatie worden uitgevoerd. Met behulp van een functioneel CMS-systeem kunt u de inhoud van uw website en de web content snel en gemakkelijk wijzigen, zonder dat u daarvoor dient te beschikken over specifieke technische kennis. Om te kunnen werken met ons Content Management Systeem dient u enkel te beschikken over basiskennis van tekstverwerkingsprogramma’s. Het CMS-systeem is in eigen beheer ontwikkeld en beschikt over een overzichtelijke en begrijpelijke beheeromgeving, inclusief een duidelijke WYSIWYG-editor (What You See Is What You Get). Met behulp van de editor kunt u tijdens het bewerken van een webpagina direct zien hoe het resultaat op de webpagina eruit komt te zien. Wij bieden een compleet CMS website beheer dat beschikt over een beveiligde omgeving, waarin u efficiënt verschillende toepassingen van uw zakelijke website kunt wijzigen. Ook nieuwe web content, actuele nieuwsberichten, formulieren, bestanden, grafieken, tabellen, afbeeldingen en video’s kunt u snel en probleemloos toevoegen.

Flexibel Content Management Systeem op maat

Connexx levert uitsluitend Content Management Systems op maat. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw CMS website beheer perfect aansluit op uw bedrijfsdoelstellingen en online strategie. Standaard wordt de krachtige CMS website geleverd met modules om tekst, afbeeldingen en kleuren op webpagina’s te bewerken. Daarnaast biedt het Content Management System de volgende standaard functies:

 • Pagina-, documenten-, afbeeldingen- en videobeheer
 • Nieuwsmodule voor het versturen van nieuwsbrieven
 • E-mail marketing; verzenden van mailings
 • Forum
 • Zoekmachine optimalisatie tools
 • Prikbord
 • Formulieren
 • Fotoalbum
 • Vacatures
 • Webshop
 • Productcatalogus
 • Poll, enquêtes en onderzoek
 • Discussieforum
 • FAQ

De uitbreidingsmogelijkheden van het Content Management System zijn praktisch onbegrensd. Het systeem is modulair opgebouwd, waardoor de modules snel en moeiteloos kunnen worden uitgebreid. Ook het ontwikkelen van specifieke functionaliteiten voor uw organisatie behoort tot de mogelijkheden.

Overstappen op ons in-house CMS

Ook indien u reeds beschikt over een zakelijke website, dan kunnen wij ons in-house CMS probleemloos integreren in uw huidige site. Onze ontwikkelaars zorgen voor een naadloze integratie van het Content Management Systeem in de bestaande website. Wij bieden een totaaloplossing op maat, specifiek afgestemd op de functionaliteit van uw huidige zakelijke website, uw wensen, behoeften en vanzelfsprekend ook uw budget.

Functioneel CMS-systeem voor uw webshop

Ook voor webshops bieden wij een uitgebreid Content Management System inclusief webshop module. Het systeem wordt geleverd inclusief een login-module en een Frontend/Backend shop-module. Hierdoor heeft u de volledige controle over de webshop beheer, onderhoud en het aanpassen van uw producten, beheer van uw voorraden, verkoopreportages en inkomend betalingsverkeer. Daarnaast kunt u snel en eenvoudig aanpassingen doorvoeren, waaronder het toevoegen van productafbeeldingen, het wijzigen van prijzen en het plaatsen of aanpassen van productbeschrijvingen.

Zoekmachine optimalisatie

Het Connexx Content Management Systeem is daarnaast ook volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor bent u in staat om eenvoudig zelfstandig zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO op al uw webpagina’s toe te passen. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat het Content Management System geheel is afgestemd op de laatste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ons krachtige CMS-systeem draagt daarom sterk bij aan een optimale vindbaarheid van uw zakelijke website.

Wilt u graag een complete CMS website laten bouwen voor uw onderneming, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden om over te stappen op ons Content Management Systeem? Neem dan vandaag nog contact met ons op. De creatieve ontwikkelaars van Connexx adviseren u graag over alle mogelijkheden op het gebied van website beheer.