Webdesign bureau Connexx Eindhoven – Internetbureau sinds 1999

Connexx is een full-service internet- & webdesign bureau in Eindhoven, opgericht in 1999. Ons internetbureau is ruim 13 jaar een gevestigde naam in de wereld van professioneel webdesign. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een strategische partner op het gebied van creatieve website design totaaloplossingen. Het uitgebreide dienstenaanbod bestaat onder andere uit website concept- en strategieontwikkeling, webdesign totaaloplossingen en CMS (website beheer). Ons internet- & webdesign bureau onderscheidt zich door het bieden van een innovatieve en interactieve online omgeving, dat naadloos aansluit op uw organisatiedoelstellingen. Door middel van een persoonlijke en klantgerichte aanpak zijn wij in staat om een sterke bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

Professioneel webdesign op maat

Met een creatief team van ervaren webdesigners en ontwikkelaars, realiseert ons webdesign bureau een complete online totaaloplossing dat geheel is afgestemd op uw bedrijfsimago, uw strategie, doelstellingen en uiteraard ook uw huidige huisstijl. Onze werkwijze wordt gekarakteriseerd door een doeltreffende aanpak, persoonlijk contact, heldere communicatie en vooruitstrevend webdesign met gegarandeerd resultaat.

Internetbureau met een persoonlijke en klantgerichte werkwijze

Wij zijn een full-service internetbureau met een interactieve en pragmatische aanpak: het ontwerpproces van uw zakelijke website start aan de hand van een persoonlijk overleg, waarbij uw wensen, verwachtingen en de doelstelling van uw website in kaart worden gebracht. Een goed overleg en afstemming vormt de basis van waaruit ons team van webdesigners en ontwikkelaars vervolgens voor u een maatwerk website maken. Het resultaat is een zakelijke website waarmee u potentiële klanten effectief kunt aantrekken. Met behulp van een interactief webdesign en duidelijke navigatie kunt u prospects vervolgens succesvol omzetten in loyale klanten. Kortom, ons full-service internetbureau realiseert een online totaaloplossing op maat, waarmee u een optimaal rendement uit uw online investering kunt halen.

Bij ons full service internet- & webdesign bureau kunt u terecht voor:

Website design & concept

Professioneel webdesign: van statische tot dynamische zakelijke websites.

portfolio-website-maken-3dim

Website maken incl. CMS

Professionele website inclusief in-house CMS (Content Management System). Eenvoudig en geheel zelfstandig website beheer, met behulp van een gebruiksvriendelijk en flexibel CMS op maat.

website-maken-KvK-kaarten-webapplicatie-beheer

Webshop design & concept

Gebruiksvriendelijke en functionele webshop totaaloplossing.

portfolio-website-maken-perfumemaite

Grafisch ontwerp

Huisstijl ontwerp, logo ontwerp, visitekaartjes ontwerpen, brochures ontwerpen, enz.

portfolio-website-maken-verpakking-puma

Webapplicaties (zakelijke apps)

Business apps ontwikkelen, mobiele app maken, enz.

website-maken-VF_imagesysteem-startscherm

Voor een uitgebreid overzicht van ons dienstenaanbod verwijzen wij u graag naar onze diensten.  Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. De creatieve webdesigners van webdesign bureau Connexx kijken graag samen met u naar een passende online totaaloplossing, geheel toegesneden op uw wensen en budget.